“In de hele geschiedenis is er maar een leven, zoals die van jou”

Welkom bij Schrijvend door de reis van je leven!

Waarom?

Door over je eigen leven te schrijven krijg je inzicht in je levensloop. Je brengt je leven in beeld, waardoor je de zin, betekenis en samenhang in je leven kunt zien. Het creëert rust en meer verbinding met je eigenheid. Je gaat thema’s, patronen en rode draden in je leven zien.

Hoe?

Biografisch schrijven is een middel om het levensverhaal in beweging te brengen. Door te schrijven kom je meer in verbinding met jezelf, omdat je je intuïtie, geheugen en de wijsheid van je lichaam aanspreekt. De pen is magisch!  Door het schrijven van je eigen herinneringen ga je op zoek naar de diepere betekenis van de herinnering. Let op: met een echte pen schrijven!

Wat?

Het is echt een reis door je leven in 15 opdrachten. Iedere week, vanaf het moment dat je begint, krijg je een opdracht in de mailbox. De reis begint bij de plek van de start van jouw levensreis; geboortegrond, familie, tijdsgeest. In je leven zijn er een aantal belangrijke leeftijden, levensfasen en life events. Maar ook in de kleine herinneringen zit jouw eigen levenskleur. De kosten zijn 29,95. Druk op de paarse knop onderaan de pagina en begin direct met schrijven!

‘Net alsof ik met mijn filmpjes van een analoge camera de doka in stap en ze stuk voor stuk zichtbaar maak.’

Zo verrijkend dit. En zo rakend. Je weet met de opdrachten echt mijn innerlijk te raken. De kennis die in mijn lichaam opgeslagen is komt door het fysieke schrijven en de verschillende perspectieven en werkvormen naar boven. Net alsof ik met mijn filmpjes van een analoge camera de doka in stap en ze stuk voor stuk zichtbaar maak. Wat een mooie levensreis. Deze roadtrip in je eigen leven raad ik iedereen aan die inzicht wilt verwerven in wie je werkelijk bent en waar je talent zit.

Harriet – 55 jaar
‘Terugkijken is soms lastig, maar er komen altijd mooie dingen naar boven.’

“Ik vind elke opdracht inspirerend, omdat het er voor zorgt dat je nadenkt over de verschillende fases in je leven. Op die manier ga je terug naar het moment. En dat is leuk, want iedereen gaat maar door in de waan van de dag en het leven, zelden wordt er teruggekeken naar specifieke momenten of leeftijden. Als je deze opdrachten doet besef je ook weer hoe bijzonder vriendschappen waren en hoe je leven er toen uitzag. Terugkijken is soms lastig, maar er komen altijd mooie dingen naar boven. Dus hoewel je soms met zwaarte terug kan kijken op je jeugd, en de zwaarte is toch meestal iets dat het meest blijft hangen, dan brengen deze opdrachten ook lucht. Lucht door vriendschappen die je toen had, hoe je er toen uitzag.”

Lotte – 45 jaar

Begin direct met schrijven over je leven !