Ervaringen

Lees de ervaringen van diverse coachees over de doorlopen trajecten en Levensverhaal in Beeld.

Wat levert een traject op?

“Sanne heeft een open houding, frisse blik en gesprekken gaan in de flow. Ik heb nu eindelijk mijn richting gevonden.”

Brent – 25 jaar

Sanne is een heel fijne, professionele en fijn gevoelige vrouw, erg fijn om mee te werken.
 De opdrachten welke ze mij heeft gegeven om te reflecteren op mijn persoonlijke leven waren erg fijn, creatief en doelgericht.

Elise – 33 jaar

“Deze praktische manier van werken onder de bezielende leiding van Sanne biedt een houvast voor het staan op je juiste plek in je leven; de plek waar het stroomt. Ik heb weer nieuwe dingen ontdekt aan de hand van vertrouwde ingrediënten. En ik wist het al maar nogmaals heb ik ervaren dat de mens een verhaal is en dat liefde; compassie voor jezelf de poort is om tot zelfrealisatie te komen.”

Harriet – 59 jaar

Sanne laat een vertrouwd, ontspannen indruk bij mij achter. Met een fijne manier van vraagstelling, het geven van schriftelijke opdrachten en gesprekken laat ze je – op een vriendelijke en doeltreffende manier – een goed beeld zien van je eigen personage. Met aanvullende tools en informatie die door Sanne wordt aangereikt, stap je makkelijk in zelfreflectie, waarbij je eerder ziet en voelt waar het belangrijkste waardes van je eigen leven liggen. Voor mij waren deze sessies de schakel voor geen slapeloze nachten meer.

Mike – 52 jaar

Afgelopen maanden met Sanne de biografiek gedaan. Een hele bijzondere ervaring die mij kijk heeft gegeven op bepaalde vraagstukken die mij bezig hielden in het leven. Los van het vraagstuk oplossen met de biografiek hebben de sessies met Sanne me ook andere inzichten gegeven, over hoe en waarom bepaalde dingen zijn zoals ze zijn en hoe die mij als persoon hebben gemaakt en gevormd.

Sanne heeft de sessies heel prettig, persoonlijk en professioneel begeleid en weet vaak de goede vragen te stellen waardoor ik weer antwoorden voor mezelf kreeg. De samenwerking was heel prettig. Het is een heel nuttige en waardevol proces geweest.
Dank je Sanne voor deze bijzondere en professionele begeleiding hierin!

Francine – 45 jaar

Begin direct met schrijven over je leven !