Sanne in Beeld

“Er kwam een moment in mijn leven waarbij ik opdrachten van buiten aannam en dat ik mijzelf de vraag stelde; wat wil ik eigenlijk? Ik ben toen actief op zoek gegaan naar welke plek dezelfde visie als ik op leren had; vanuit hart, hoofd en handen. En die de mens als vertrekpunt neemt. Zo ben ik bij de studie biografiek terecht gekomen, ik wist meteen dat dit werk bij mij als persoon past”.

levensverhaal-in-beeld-logo_coaching_biografiek_studiekeuze_loopbaan_carriere_header2_sanne-spil-2
Sanne

Liefdevolle aandacht en iemand die naar jou luistert zonder iets van je te willen. Dat is wat ik graag doe. In welke setting maakt mij niet uit; mag bij mij of bij jou thuis zijn. Op het werk, in een retraite of op een school. 

Als ondernemer zet ik het biografisch werken centraal en werk ik vanuit verschillende vormen; als coach, als docent en als schrijfster. Ik werk graag in projecten; retraites, coachweekenden, professionalisering ed behoort ook tot de mogelijkheden. 

In mijn rugzak zit ook een pedagogische en onderwijskundige achtergrond. Het biografisch werken met docenten verbindt deze met het biografisch werken.

Levensverhaal in Beeld is onderdeel van Edusan. Edusan geeft  leren vorm; ontwerpt vormen van leren, verzorgd training en schrijft over pedagogiek en biografiek. Edusan staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59967706

Begin direct met schrijven over je leven !